Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Bakonyi kacsa

Megnézte: 2294
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 100 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 1 pecsenyekacsa
- 60 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csapott kávéskanál majoránna
- 3 szál zellerlevél
- 1 ek. mustár
- 1 dl tejföl
- só

Elkészítés:

A hagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az elfelezett gombákat. Így megpároljuk, majd a szétszedett kacsát is hozzáadjuk. majoránnával, petrezselyemmel, sóval, borssal, zellerrel ízesítjük, majd vizet adunk hozzá, és így fõzzük tovább. Amikor a hús teljesen megpuhult, beletesszük a mustárt és a tejfölt, még néhány percig fõzzük, és már kínálhatjuk is. Kiváló köret hozzá a párolt rizs.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.