Elkészítés:
Az oregánóágakról tépkedjük le a leveleket, és a szárat meg az aszalt szilvát fõzzük fel a vörösborban. A karajt vágjuk vékony szeletekre, klopfoljuk ki, sózzuk és borsozzuk. Mindegyik szelet közepére tegyünk a borban fõtt szilvából, tekerjük fel, és kívülrõl göngyöljük egy-egy szelet szalonnába. Tûzzük meg fogvájóval, és egy serpenyõben, kevés olajban pirítsuk meg a tekercseket, majd a szilva fõzõlevével felengedve tegyük 20 percre a 170 ¢XC-os sütõbe. A meghámozott, összevágott burgonyát enyhén sós vízben félig fõzzük meg, csepegtessük le, és bõ vajban süssük készre. Ezzel a finom körettel kínáljuk a karajt.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.