Elkészítés:
A tésztához a lisztet 1 tojással, a zsiradékkal és az olajjal összegyúrjuk, majd beledolgozzuk a vizet is. 1 órára hûtõbe tesszük, majd vékonyra kinyújtjuk, 8 cm átmérõjû köröket szaggatunk ki belõle. A maradék tojást felverjük, majd a köröket bekenjük vele. Megtöltjük a töltelékkel, félbehajtjuk, és lenyomkodjuk. Forró olajban megsütjük.
Töltelék készítése: a hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, majd a zsiradékban megpároljuk. A zöldpaprikát felkockázzuk, majd a hagymához adjuk. Beletesszük a húst, majd ha kifehéredett, felengedjük a levessel, beleszórjuk a mazsolát és megfõzzük. sózzuk, fûszerezzük, majd a liszt és a víz keverékével besûrítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.