Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Rablóhús

Megnézte: 2728
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 80 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 15 dkg sertéscomb
- 15 dkg marhahátszín
- 5 dkg baconszalonna
- 5 dkg kolbász
- 6 koktélvirsli
- 1 kis ág rozmaring
- 4 ek. olaj
- 1 kis alma
- 10 dkg apró gomba
- 1/2 citrom leve
- 1 paprika
- 1 kis cukkini
- 1 póréhagyma
- 1 sõ nyers kukorica
- 4 apró hagyma
- 4 minparadicsom
- 4 kimagozott, aszalt szilva
- néhány zsályalevél
- só, bors

Elkészítés:

A rozmaringot és a zsályát beáztatjuk az olajba. A gomba szárát eltávolítjuk, az almát héjastul kockákra vágjuk, majd mindkettõre citromlevet csorgatunk. A zöldségeket meghámozzuk, a paprikát felkockázzuk, a cukkinit, kukoricát és a póréhagymát vastagabb karikákra vágjuk. A húsokat is kockákra, a kolbászt karikákra vágjuk. Az aszalt szilvát és a gomba szárait a baconszalonnába csomagoljuk.
Végül tetszés szerinti sorrendben nyársra húzzuk a hozzávalókat, az olajjal megkenjük, majd grillen megsütjük. Gyakran forgassuk meg õket.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.