Elkészítés:
A gyömbért meghámozzuk, és vékonyan felszeleteljük. A fokhagymát kettévágjuk. A metélõhagymát apróra vágjuk. A húslevest lábasba öntjük, beletesszük a csirkehúst, felforraljuk, 10 percig kislángon fõzzük, közben a keletkezõ habot eltávolítjuk. Beletesszük a fokhagymát, a gyömbért, a szemes borsot, sót, 1 evõkanál apróra vágott metélõhagymát, és 40 percig forraljuk, közben a habot leszedjük. A húst kivesszük, langyosra hûtjük, és felkockázzuk. A paprikát hosszú, vékony szeletekre vágjuk. A szezámmagot teflonban megpirítjuk. A húslevest áttörjük, hozzáadjuk a húst, és újból felforraljuk. Beletesszük a tésztát, 5 percig fõzzük, majd kislángra téve hozzáadjuk a maradék metélõhagymát, a szójaszószt, és felforraljuk. Levesestálba öntjük. Mellétesszük a paprikát, a koriandert és a szezámmagot, hogy mindenki ízlése szerint fûszerezhesse az ételt.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.