Elkészítés:
A forró olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, és a zúzott fokhagymát, majd adjuk hozzá a kicsontozott, kisebb kockákra darabolt szárnytõhúst, és süssük fehéredésig. Félig öntsük fel vízzel, sózzuk, borsozzuk meg, és fedõvel letakarva, közepes tûzön pároljuk félpuhára. Szórjuk bele a kockákra vágott répákat, a burgonyát, a hosszában félbevágott kelbimbót, és annyi vizet öntsünk hozzá, hogy három ujjnyira ellepje. Amikor felforrt, ízesítsük sóval, borssal, petrezselyemmel, és közepes tûzön fõzzük majdnem készre. A lisztet a tejföllel, és kevés vízzel keverjük simára, 1-2 evõkanál forró levest is merjünk hozzá, és öntsük vissza a levesbe. Lassú tûzön fõzzük 10 percig, és ha elkészült, forrón szedjük levesescsészékbe. Tálalaláskor locsoljuk meg tejföllel, és szórjuk meg petrezselyemmel.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.