Elkészítés:
Vizet forralunk, feloldjuk benne a leveskockát, beletesszük a meghámozott spárgát, lefedjük, és a forrástól számítva 30 percig kislángon fõzzük. Beletesszük a finomra vágott petrezselymet, a tejszínt, a szerecsendiót, megsózzuk, megborsozzuk, és még 5 percig fõzzük. Hõálló csészékbe adagoljuk a levest, és beleszórjuk a kis kockákra vágott sonkát. A tojást összekeverjük a tejjel. A tésztát széthajtogatjuk, vékonyra kinyújtjuk, és a csészék átmérõjénél nagyobb köröket vágunk ki belõle. Megkenjük a tojásos tejjel, és a csészék széléhez ragasztjuk, majd a tetejükre maradék tojásos tejet kenünk. Szezámmaggal megszórjuk, 15 percre forró sütõbe tesszük, és amikor elkészült, azonnal tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.