Elkészítés:
A forró olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a kockákra darabolt malaccombot, a felszeletelt répákat, a zellergumót, és közepes tûzön pirítsuk össze. Öntsük fel annyi vízzel, hogy három ujjnyira ellepje, majd amikor felforrt, sózzuk, borsozzuk meg. Közepes tûzön fõzzük tovább, majd ha háromnegyedig elkészült, sûrítsük be a lisztbõl, tejfölbõl, pirospaprikából készült habarással, és lassú tûzön fõzzük készre. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, és ízesítsük savanykásra-pikánsra a borecettel. Tálaláskor locsoljuk meg tejföllel, és szórjuk meg petrezselyemmel.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.