Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Pórés-zelleres pontyleves

Megnézte: 2065
Fő számára: 8 személyre
Elkészítési idő: 65 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

- 60 dkg pontyfilé
- 1 kis zellergumó
- 20 centi póréhagyma
- 1,4 liter zöldségleves
- fél dl olívaolaj
- 1 dl száraz fehérbor
- só, õrölt bors
- 8 szelet pirított toast kenyér

Elkészítés:

A forró olajon megfuttatom a kis kockákra darabolt zellert, hozzáadom a felszeletelt póréhagymát, és kicsit összesütöm. Felöntöm a zöldséglevessel, majd amikor felforrt, sózom, borsozom, beleöntöm a bort, és lassú tûzön félpuhára fõzöm a zellert. Ekkor hozzáadom a sûrûn beirdalt, 2x2 centis kockákra vágott pontyfilét, és lassú tûzön 8-10 perc alatt készre fõzöm. Forrón tányérokba szedem, és külön pirított toast kenyeret kínálok mellé.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.