Elkészítés:
A tejet a cukorral meg a tojássárgákkal keverjük össze, és forraljuk fel. A tojásfehérjét verjük kemény habbá, apránként szórjuk bele a porcukrot, és addig verjük, amíg masszív habot kapunk, majd evõkanállal szaggassuk a forró tejbe. Lassú tûzön fõzzük fél percig, fordítsuk meg, és a másik oldalukat is fõzzük meg. Szedjük tányérra, majd a visszamaradt tejbe tegyük bele a meghámozott, kimagozott, összevagdalt õszibarackot (kettõt tegyünk félre a tálaláshoz), a reszelt citromhéjat, és fõzzük 8 percig. A levest botmixerrel turmixoljuk krémesre, újból forraljuk fel, és a kevés hideg vízzel simára kevert pudingporral sûrítsük be. Kevés forró levessel keverjük el a tejszínt, és öntsük a levesbe. Most már ne fõzzük tovább, hanem húzzuk le a tûzrõl, és hideg vízfürdõbe téve, majd hûtõben hûtsük ki. Tálaláskor a hideg leves tetejét szórjuk meg õszibarack kockákkal, és fektessük rá a habgaluskákat.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.