Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Fiatal báránylapocka sütve

Megnézte: 3143
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 80 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 2 db 1 kg-os báránylapocka
- 6 gerezd fokhagyma
- 2 teáskanál só
- 3 evõkanál disznózsír

Elkészítés:

Megtisztítjuk, jól átmossuk a húst, és több helyen szúrjuk is meg. A zúzott fokhagymát dolgozzuk össze a sóval és alaposan dörzsöljük be vele a bárányt. Egy kis ideig állni hagyjuk, majd a disznózsírral is bekenjük és elõmelegített sütõben egy 20 percig pirítjuk, majd tovább közepes lángon sütjük tovább összesen egy órán át. Közben locsoljuk majd meg a zaftjával.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.