Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Különleges tyúkhúsleves

Megnézte: 2062
Fő számára: 8 személyre
Elkészítési idő: 35 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

- 50 dkg sovány sertéshús
- 2 csokor zsálya
- 4 szál újhagyma
- 2,5 cm gyömbér (darabka)
- 15 dkg üvegtészta
- 2 csirkehúsleveskocka
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A húst kis kockákra vágjuk. A zsázsa szárát durvára, az újhagymákat apróra vágjuk. A gyömbért fa- vagy mûanyag késsel meghámozzuk, majd lereszeljük. A tésztát sós vízben kifõzzük, majd lecsöpögtetjük. 1 liter vizet felforralunk, 1 kávéskanál sót szórunk bele, hozzáadjuk a húst, és közepes tûzön 5 percig fõzzük. Hozzáadjuk a leveskockákat és a zsázsát. Felforraljuk, és 2 perc alatt készre fõzzük. Tálaláskor belekeverjük a tésztát, a hagymát és a gyömbért. Sóval, borssal ízesítjük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.