Elkészítés:
Az aprólékot és a szárnyat vágjuk kisebb darabokra, mossuk meg, és bõ hideg vízben tegyük fel fõni. Amikor felforrt, szedjük le a habját, és tegyük bele a meghámozott répákat, a zellert, a káposztát, a hagymát, a gombát, a zöldborsót, a paprikát, a paradicsomot, és a csokorba kötött petrezselymet. Amikor újból felforrt, tegyük takarékra, ízesítsük szemes borssal, sóval, és lassan gyöngyözve fõzzük 2,5-3 órát. Amikor elkészült, a libadarabokat meg a zöldségeket szedjük ki a lébõl, és vágjuk kisebb darabokra. A forró levest szûrjük át, és öntsük bele a brandyt. A tésztát sós vízben fõzzük ki, és szûrjük le. Tálaláskor a fõtt tésztát, a zöldségeket, a libadarabokat tegyük tányérba, merjük rá a forró levest, és szórjuk meg aprított petrezselyemmel.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.