Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Káposztaleves fûszeres csirkemájjal

Megnézte: 2175
Fő számára: 8 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

- 1 kis fej káposzta
- 1 húsleveskocka
- 1 zöldségleveskocka
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 evõkanál olaj
- 2 evõkanál liszt
- 25 dkg csirkemáj
- 1 teáskanál grill fûszerkeverék
- fél teáskanál zsálya
- 1 evõkanál friss vagy fél evõkanál szárított kakukkfû
- só

Elkészítés:

Felforraljuk a vizet, és feloldjuk benne a leveskockákat. A káposztát feldaraboljuk, a levesbe tesszük, és körülbelül 10 perc alatt puhára fõzzük. Világos rántást keverünk, beletesszük a zúzott fokhagymát, majd kevés levessel felhígítjuk, visszaöntjük a levesbe, felforraljuk, és félretesszük. A felszeletelt hagymát egy serpenyõben, forró olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott csirkemájat, megszórjuk a zsályával, a kakukkfûvel és a grillfûszerrel, öntünk hozzá néhány evõkanálnyi vizet, és pár perc alatt puhára pároljuk. A káposztás levest tányérokba merjük, és elosztjuk rajtuk a fûszeres csirkemájakat.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.