Elkészítés:
A forró olajban futtassuk meg a hagymát, a zúzott fokhagymát, majd húzzuk le a tûzrõl, szórjuk meg pirospaprikával, és keverjük össze. Adjuk hozzá a 2-3 centis darabokra vágott zöldbabot, a kockákra darabolt krumplit, és öntsük fel annyi vízzel, hogy 3 ujjnyira ellepje. Amikor felforrt, sózzuk, borsozzuk meg, majd szórjuk bele az apró kockákra vágott paradicsomot, paprikát, és fõzzük készre. A tejfölt a liszttel és kevés vízzel keverjük el, majd adjunk hozzá egy kis forró levest, és kevergetve öntsük a leveshez. Amikor újból felforrt, szórjuk meg a finomra vágott kaporral, és húzzuk le a tûzrõl. Forrón szedjük tányérokba, és locsoljuk meg a simára kevert tejföllel.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.