Elkészítés:
A pórét és a zellerszárat felkarikázzuk. A burgonyát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. A hallevest felforraljuk. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, majd kiszedjük. A zsírjába keverjük a vajat, a pórét, a zellerkarikákat, a burgonyát, és állandóan kevergetve aranyszínûre pirítjuk. Amikor megpuhultak, liszttel megszórjuk, és még 1 percig pároljuk, majd a forró hallevessel felöntjük, és kevergetve sûrûre fõzzük. Még 10 percig pároljuk, idõnként megkeverjük. A halfilét 2 cm-es kockákra vágjuk, a zöldségekhez adjuk, 5 percig fõzzük, majd belekeverjük a kagylókat, a rákokat, a tejszínt, a petrezselymet, a szalonnakockákat, és még 5 percig fõzzük. Sóval, borssal ízesítjük, és petrezselyemmel megszórjuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.