Elkészítés:
A hagymát vékonyan felszeleteljük. Serpenyõben, a vajban és az olajban, kislángon, állandóan kevergetve üvegesre fonnyasztjuk a hagymát. Ráöntjük a bort, és közepes lángon, gyakran kevergetve pároljuk, amíg a hagyma a bort teljesen magába szívja. Ráöntjük a zöldségleves felét, felforraljuk, és közepes lángon 10 percig pároljuk. Beletesszük a fûszercsokrot, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a maradék levessel, és kislángon 50 percig fõzzük, majd a fûszercsokrot kiszedjük. A bagettet vékonyra szeleteljük, tepsibe tesszük, és forró sütûben aranybarnára pirítjuk. Tûzálló levesestányérokba elosztjuk a kenyérszeleteket, rámerjük a levest, megszórjuk reszelt sajttal, és 15 percre forró sütõbe toljuk, amíg a sajt elolvad.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.