Elkészítés:
A megtisztított fokhagymagerezdeket nagyobb darabokra vágjuk, majd az olvasztott vajban kicsit megpirítjuk. Megszórjuk a liszttel, összekeverjül, és felöntjük a zöldséglevessel meg a borral. Jól összekeverjük, felforraljuk, és lassú tûzön tovább fõzzük. Közben a tojásokat keverõtálba ütjük, sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük, és villával kicsit habosra keverjük. A serpenyõben felforrósított olívaolajba öntjük, és mindkét oldalát pirosra sütjük. Amikor elkészült, még melegen kis kockákra vágjuk. A megfõtt levest krémesre turmixoljuk, visszatesszük a tûzre, sózzuk, borsozzuk, és hozzáöntjük a kevés forró lével elkevert tejszínt. Amikor újból felforrt, lehúzzuk a tûzrõl, forrón tányérokba szedjük, a tetejét megszórjuk tojáskockákkal és snidlinggel.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.