Elkészítés:
Az olvasztott vajban futtassuk meg a vékony szeletekre vágott hagymát, majd szórjuk meg a liszttel, keverjük el, és öntsük fel a borral meg a zöldséglevessel. Amikor felforrt, fõzzük lassú tûzön. Közben a kukoricagombóchoz a vizet kevés sóval forraljuk fel, majd kevergetve szórjuk bele a kukoricadarát, és lassú tûzön fõzzük sûrûre. Mielõtt lehúzzuk a tûzrõl, keverjük bele a reszelt sajtot, és még melegen, vizes kézzel, formáljunk belõle kicsi gombócokat. Amikor a leves megfõtt, öntsük bele a kevés forró lével elkevert tejszínt, és sózzuk, borsozzuk meg. A hagymalevest szedjük tányérokba, tegyük bele a sajtos kukoricagombócokat, és szórjuk meg aprított petrezselyemmel.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.