Elkészítés:
A megmosott szilvákat hosszában vágjuk félbe, magozzuk ki, és tegyük fazékba. Öntsünk rá 1,5 liter forró vízet, és ízesítsük sóval, fahéjjal, szegfûszeggel meg a citrom reszelt héjával. Amikor felforrt, szórjuk bele a cukrot, és egyenletesen keverve öntsük hozzá a kevés hideg vízzel simára kevert pudingport. Ezután közepes tûzön fõzzük pár percig, majd öntsük hozzá a kevés forró levessel elkevert tejszínt. Amikor a leves újból elérte a forráspontot, húzzuk le a tûzrõl, ízesítsük kevés rummal, és elõször hideg vízfürdõbe téve, majd hûtõben jól hûtsük le. Hidegen tálaljuk, és friss citromfûvel díszítsük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.