Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Eredeti pusztai bográcsgulyás

Megnézte: 7406
Fő számára: 12 személyre
Elkészítési idő: 185 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

- 60 dkg marhahús
- 60 dkg burgonya
- 50 dkg marha levescsont
- 2 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 10 dkg zöldpaprika
- 10 dkg paradicsom
- 20 dkg liszt
- 3 tojás
- 1 dl olaj
- cseresznyepaprika
- köménymag
- só, pirospaprika

Elkészítés:

A marhahúst kockákra vágjuk. A bográcsot az olajjal kikenjük, majd az aljára helyezzük a marhacsontokat. A csontokra rétegezve tesszük a kockára vágott húst és az apróra vágott hagymát. Tetejére õrölt köményt és zúzott fokhagymát szórunk. Rátesszük a feldarabolt paprikát és paradicsomot. Ízlés szerint hozzáadjuk a cseresznyepaprikát is. Megfelelõ mennyiségû hideg vízzel felengedjük, és megsózzuk. Mérsékelt tûzön fõzzük, majd amikor zsírjára pirult, megszórjuk pirospaprikával. Amikor a hús majdnem puhára fõtt, beletesszük a kockára vágott burgonyát, a legvégén pedig a lisztbõl, tojásból sóval készített csipetkét.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.