Elkészítés:
A marhahúst kockákra vágjuk. A bográcsot az olajjal kikenjük, majd az aljára helyezzük a marhacsontokat. A csontokra rétegezve tesszük a kockára vágott húst és az apróra vágott hagymát. Tetejére õrölt köményt és zúzott fokhagymát szórunk. Rátesszük a feldarabolt paprikát és paradicsomot. Ízlés szerint hozzáadjuk a cseresznyepaprikát is. Megfelelõ mennyiségû hideg vízzel felengedjük, és megsózzuk. Mérsékelt tûzön fõzzük, majd amikor zsírjára pirult, megszórjuk pirospaprikával. Amikor a hús majdnem puhára fõtt, beletesszük a kockára vágott burgonyát, a legvégén pedig a lisztbõl, tojásból sóval készített csipetkét.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.