Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Édesköményleves lazaccal

Megnézte: 2144
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

- 20 dkg füstölt lazacfilé
- 2 nagyobb édeskömény
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 5 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só, õrölt bors

Elkészítés:

Feldarabolom az édesköményt és a hagymát, majd vajon megpárolom. 6-7 dl vízzel felöntöm a zöldségeket, sózom, borsozom, és kb. 15 perc alatt puhára fõzöm. Amikor megfõtt az édeskömény összeturmixolom a levest, majd hozzáöntöm a tejszínt. Még egyszer felforralom, ha szükséges újra sózom, és borsozom. Kockára vágott füstöltlazac-nyárssal tálalom.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.