Elkészítés:
A zellert karikákra, a hagymákat finomra vágjuk, majd mindet serpenyõbe tesszük, és kevés forró olajban, kislángon 10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, megsózzuk, megborsozzuk, még 5 percig fõzzük, majd félretesszük. A dinnyéket kettévágjuk, kimagozzuk, kivájjuk a belsejüket, robotgépben pürésítjük, majd egy tálba öntjük. A paradicsomokat kis kockákra vágjuk, és robotgépben összemixeljük a hagymákkal, a bazsalikom felével, és 2,5 dl jeges vízzel, majd a dinnyepüréhez keverjük. Pár csepp Tabascoval ízesítjük, lefedjük, és 3 órára hûtõbe tesszük. Tálaláskor hideg tányérokra adagoljuk, és a maradék bazsalikomlevelekkel díszítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.