Elkészítés:
A megolvasztott vajban pirítsuk meg a finomra vágott hagymát és az egészen apróra vágott paprikát. Tegyük bele az 1-2 cm-esre kockázott húst, és minden oldalát pirítsuk kérgesre. Amint megpirult, sóval és borssal ízesítsük.
A répákat és karalábét is vágjuk ugyanakkora darabokra, mint a húst.
Amikor a hús már majdnem megpuhult, szórjuk bele a zöldségeket, és együtt fõzzük tovább. Ügyeljünk arra, hogy a lé mindig ellepje, a fõzés közben elpárolgott vizet pótoljuk! Amikor megfõtt, habarjuk be: a tejfölt a liszttel keverjük csomómentesre, majd kevergetve öntsük a leveshez, és forraljuk ki. A jól megmosott citromot vágjuk vastag karikákra, és fõzzük a levesbe. Frissen vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.