Elkészítés:
A sütõtököt 2,5 cm-es kockákra, a répákat 2,5 cm-es hasábokra vágjuk. A vaj felében üvegesre pároljuk a finomra vágott hagymát, majd a sütõtököt és a répát is hozzáadva, kevergetve puhára fõzzük. Amikor kész, villával fellazítjuk, de vigyázzunk, ne törjük pürésre! A rizst a fõtt tökhöz adjuk, de nem keverjük meg. Néhány percig nagylángon fõzzük, majd kevés forró levessel felöntjük, még 15 percig pároljuk, közben mindig adunk hozzá levest, ha elfogy a lé, és gyakran megkeverjük. Levesszük a tûzrõl, belekeverjük a maradék vajat, a sajtot, a szerecsendiót, és Delikáttal ízesítjük. Lefedve még 5 percig állni hagyjuk, utána tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.