Elkészítés:
A padlizsánt kockákra vágjuk, besózzuk, 20 percig állni hagyjuk, majd leöblítjük, és papírtörlõvel leitatjuk a nedvességet. A répát és a burgonyát megtisztítjuk, darabokra vágjuk, a paprikákat kimagozzuk és csíkokra szeljük, a hagymákat cikkere, a paradicsomokat félbevágjuk. A padlizsánkockákat, a sárgarépát, a burgonyát, a paprikát, a paradicsomot, a hagymát és a fokhagymát tûzálló tálba tesszük, meglocsoljuk a vízzel és az olívaolajjal, rászórjuk a finomra aprított oreganót, megsózzuk, és borssal fûszerezzük. Alufóliával lefedjük, és 30-45 percre közepesen forró sütõbe tesszük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Magasra állítjuk a sütõ hõfokát, levesszük az alufóliát, és addig tartjuk bent a tálat, amíg a zöldségek barnulni kezdenek. Sült húsok köreteként tálaljuk, és friss fehér kenyeret is adhatunk mellé.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.