Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Juhtúrós puliszka

Megnézte: 4350
Fő számára: 4
Elkészítési idő: 35 perc
Kategória: Köretek

Hozzávalók:

20 dkg kukorica dara
20 dkg juhtúró
6-7 dl víz
15 dkg füstölt szalonna
ételízesítő
1 csokor petrezselyem zöld

Elkészítés:

A szalonnát vágjuk kis kockákra és süssük ki a zsírját, majd vegyük ki és tegyük félre.

Forraljunk föl 6-7 dl vizet, ízesítsük 1 kiskanál ételízesítővel. Mikor forr, szép lassan öntsük bele a kukoricadarát, állandóan kevergetve egy habverővel.
Főzzük, míg puha nem lesz a kása.

A főzés végén keverjük bele a szalonnából kisült zsírt. Tálaláskor morzsoljuk rá a juhtúrót és szórjuk meg a szalonnakockákkal.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.