Elkészítés:
A burgonyát pucoljuk meg, és vágjuk fel karikákra.Tegyük egy edénybe, és engedjünk rá annyi vizet, hogy éppen ellepje, és tegyük fel a főzni.
Amikor felfőtt, sózzuk, dobjuk bele a babérlevelet, és morzsoljunk rá bőven majorannát.
Kb. 25 perc alatt közepes lángon megpuhul a burgonya, ekkor egy kis tálban keverjük csomómentesre a lisztet egy kis vízzel, és ezt öntsük rá, miközben kevergetjük a főzeléket.
Amint újra felfő a főzelék, mehet hozzá a tejföl, de ne öntsük rá rögtön, hanem vegyünk elő egy tálat, amiben a tejfölt és a főzelékből egy kis levet összekeverünk.
Ezután adjuk hozzá ezt a masszát a főzelékhez, várjuk meg, amíg újra felforr az étel.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.