Elkészítés:
A gombákat mossuk meg, törjük ki a törzsüket, majd a gomba fejeket hagyjuk megszáradni. Nem kell lehúzni a gombák héját.
A hagymát vágjuk finomra, a sonkát és a gombatörzseket kis kockára. A sonkát pirítsuk röviden az olajon, majd adjuk hozzá a finomra vágott vöröshagymát, közepes lángon pirítsuk addig, amíg enyhén barnulni kezd.
Adjuk hozzá az aprított gombát és adjunk hozzá 1 gerezd zúzott fokhagymát. Pirítsuk - pároljuk addig, amíg saját leve el ne fő. Ezalatt vágjuk apróra a petrezselymet.
Adjuk a pirított gombához a petrezselyem zöldet és öntsük hozzá a 2dl hideg tejben elkevert Carbonara Rafinériát. Forraljuk ki, hagyjuk kicsit hűlni és szükség szerint szilárdítsunk rajta zsemlemorzsával.
Töltsük meg a gombafejeket a töltelékkel és helyezzük őket a grillrácsra és süssük kb. 10-15 percig.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.