Elkészítés:
A padlizsánt hosszában félbevágjuk, kis talpat vágunk rá, hogy ne billegjen. Kivágjuk a közepét és tepsibe tesszük, a kivájt középrészt kis kockára vágjuk, félretesszük.
A finomra vágott hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, az őrölt köményt, a babérlevelet, röviden pároljuk, majd hozzáadjuk a kis kockára vágott padlizsánt, az Alapot, és felöntjük 2,5 dl vízzel.
Kevergetve felforraljuk, készre főzzük, összekeverjük a zsemlemorzsával és a kivájt padlizsánba töltjük.
Meglocsoljuk a tejföllel elkevert ketchuppal, megszórjuk reszelt sajttal és 200 °C-ra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.