Elkészítés:
A padlizsánt mossuk meg, vágjuk le a végeit és vágjuk vastag szeletekre. Sózzuk be és rakjuk szűrőre fél órára, majd a felesleges nedvességet töröljük le papírszalvétával és szórjuk meg a szeleteket liszttel.
A sajtot reszeljük le,.
A serpenyőben jól forrósítsuk fel az olajat és süssük meg a padlizsán szeleteket minden oldalukon, majd papírtörlővel töröljük le a felesleges olajat.
Oldjuk fel a leveskockát 1 dl vízben.
A paradicsomot mossuk meg, forrázzuk le vízzel és húzzuk le a héját és szeleteljük fel.
Egy tűzálló tál alját kenjük ki margarinnal. Váltakozva fektessük bele a padlizsánt és a paradicsomot. Öntsd le az 1 dl alaplével és a borral.A tetejét szórjuk meg bazsalikommal és reszelt sajttal. A tálat tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe és süssük 25 percig.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.