Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Burgonyás spenót

Megnézte: 3508
Fő számára: 2
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

15 dkg csirkemell
40 dkg burgonya
10 dkg csiperke gomba
10 dkg spenót
2 dl 20 %-os tejföl
10 dkg reszelt sajt trappista
1 csomag sajtszósz alap

Elkészítés:

Vágjuk a gombát cikkekre, a húst 1X1 cm-es kockákra a burgonyát és a hagymát szeletekre.

Keverjük el a sajtszószt a vízzel ( 0,5 dl), a tejföllel, és a spenóttal és a többi hozzávalóval amiket más előkészítettünk.

Mindent tegyünk egy tűzálló edénybe. A tetejét szórjuk meg reszelt sajttal és alufóliával letakarva 190 °C fokos sütőben kb. 40 percig süssük.

A sütés vége előtt 5 perccel pirítsuk fólia nélkül, hogy megpiruljon.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.