Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Tojásos spárga

Megnézte: 3434
Fő számára: 4
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

80 dkg spárga zöld
4 db tojás
4 evőkanál margarin
2 db petrezselymes tyúkhúsleves-kocka

bors

Elkészítés:

A két Petrezselymes tyúkhúsleves-kockát egy liter vízben forraljuk fel.

Alaposan mossuk meg a spárgát. Vágjuk le a végeit és vékonyan hámozzuk meg. Kössük össze cérnával adagonként és főzzük meg az alaplében, míg teljesen meg nem puhulnak.

Közben főzzük keményre a tojásokat, hűtsük le, tisztítsuk meg, majd vágjuk apróra.

Vegyük ki a spárgákat az alapléből, csepegtessük le. Rakjuk tányérra , szórjuk meg sóval és frissen őrölt borssal, majd tegyük rá az aprított tojást.

Olvasszuk fel a margarint, párologtassuk el belőle a vizet és öntsük a spárgára. Megszórhatjuk reszelt sajttal vagy zsemlemorzsával, majd süssük pár percig forró sütőben.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.