Elkészítés:
Egy nagyobb edénybe forrósítsuk fel a kacsazsírt és pirítsuk meg rajta a kockára vágott hagymát. Majd adjuk hozzá az összezúzott fokhagymát is és enyhén pirítsuk meg azt is.
Adjuk hozzá a húst és kevergetve pirítsuk le. Majd adjuk hozzá a fűszerpaprikát és a babérleveleket is. Jól keverjük el, és pirítsuk meg.
Kis vizet adjunk hozzá, majd hozzuk forrásba. Adjuk hozzá a pörköltalapot, a szegfűborsot, boróka bogyót a paradicsom sűrítményt és a kockára vágott zöldpaprikát is. Enyhén sózzuk.
Kis lángon időnként megkeverve főzzük készre. Időnként adjunk hozzá egy kis vizet.
Köretként a főtt burgonya kiváló választás.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.