Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Borjúmáj ragu hagymásan

Megnézte: 3417
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Vadételek

Hozzávalók:

50 dkg borjúmáj
25 dkg vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1/2 dl száraz bor
5 dkg vaj-olaj keveréke
1 evőkanál rétesliszt
őrölt pirospaprika
petrezselyemzöld
őrölt bors
majoránna
kakukkfű

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a májat és vágjuk csíkokra. A vöröshagymát és a fokhagymát aprítsuk fel finomra.

A májat enyhén sózzuk, borsozzuk meg, valamint forgassuk össze a liszttel. Egy serpenyőben felhevített zsiradékban magas hőfokon, 4 perc alatt süssük át.

A megmaradt zsiradékra dobjuk rá a vöröshagymát, sózzuk és borsozzuk meg, és pirítsuk meg a fokhagymát is benne.

Kevés borral öntsük fel, szórjuk meg majoránnával, borssal, kakukkfűvel és pirospaprikával, majd forraljuk össze. Tegyük vissza a májat a serpenyőbe, egyet forraljunk rajta, végül levesszük a tűzről. Aprított petrezselyemmel szórjuk meg.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.