Megnézte: 3416
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Vadételek
Megnézte: 3416
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Vadételek
60 dkg borjúhús
4 gerezd fokhagyma
2 szál sárgarépa
4 szál zellerszár
1 csokor újhagyma
1 db édeskömény
fehérborecet
babér
zsálya
bazsalikom
rozmaring
só
bors
Salsához:
2 db szardellafilé
2 db ecetes uborka
1/2 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
0,5 dl olívaolaj
1 ek. fehérborecet
1 tk. kapribogyó
1 tk. mustár
4 ek. aprított petrezselyem
só
bors
Egy fazék forró vizet ízesítek kedvem szerint és a feldarabolt zöldségeket előfőzöm benne, majd a borjút belerakva, kis lángon további 30 percet főzöm, hogy a hús teljesen puha legyen.
A salsához az összes hozzávalót a fele olajjal turmixolom.
Ha szükséges, akkor még ízesítem a szószt és a maradék olajat is hozzáadom.
A főtt húst felszeletelem és tálalom a salsa szósszal.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.