Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Borjúpaprikás

Megnézte: 3506
Fő számára:
Elkészítési idő: 90 perc +
Kategória: Vadételek

Hozzávalók:

1 kg borjúcomb
4 fej vöröshagyma
10-12 szem borókabogyó
2 teáskanál kakukkfű
1 teáskanál őrölt pirospaprika
5 gerezd fokhagyma
5 dl tejföl
1 dl olaj
1 dl vörösbor
2 db babérlevél

bors

Elkészítés:

Kockázzuk fel a megtisztított hagymát!
Kockázzuk fel a húst, majd tegyük egy edénybe kis olajjal, a fokhagyma felével és a hagymával!
Keverjük össze a fűszereket a borral!
Hagyjuk állni egy éjszakára a hűtőben!

Pirítsuk meg a hagymát olajon!
Adjuk hozzá a végén a fokhagymát is!
Tegyük bele a húst!
Pirítsuk tovább pár percet, ezután pároljuk puhára fedő alatt!
Ha megpuhult a hús, forraljuk át a tejföllel az egészet!

Galuskával tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.