Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Márványsajttal sült édesburgonya

Megnézte: 2572
Fő számára: 8 személyre
Elkészítési idő: 55 perc
Kategória: Köretek

Hozzávalók:

- 1 kg édesburgonya
- 1 csokor petrezselyem
- fél dl olívaolaj
- 1 dl zöldségleves
- 15 dkg márványsajt
- 15 dkg camembert sajt
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A meghámozott édesburgonyát átlósan vágjuk ujjnyi vastag szeletekre, majd sózzuk, borsozzuk meg, és szórjuk rá az aprított petrezselymet. Tegyük olajjal kikent tepsibe, öntsük alá a zöldséglevest, és fóliával letakarva, 200 °C-os sütõben pároljuk 15 percig. A fóliát távolítsuk el, szórjuk meg a morzsolt márvány-, és camambert sajttal, majd a forró sütõbe visszatolva süssük pirosra. Forrón kínáljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.