Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Mézes-chilis kacsaszárnytő

Megnézte: 4138
Fő számára:
Elkészítési idő: 90 perc +
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

15 db pecsenyekacsa szárnytő
5-6 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
2 evőkanál méz
1 dl chiliszósz
5 cl olívaolaj
1 kávéskanál ételízesítő
szárnyas fűszerkeverék

őrölt bors

Elkészítés:

A szárnytöveket megtisztítjuk, megmossuk és megsózzuk.
A vöröshagymákat négybe vágjuk.

Összekeverjük az olívaolajat a mézzel, a chiliszósszal, az áttört fokhagymával és a fűszerekkel. A szárnytöveket ebbe a páclébe forgatjuk, és hűtőbe tesszük 1 órára.

A húst tepsibe tesszük, közé rakjuk a négybe vágott vöröshagymát. 1 deci vizet öntünk alá, és lefedve 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és visszatesszük sülni, amíg aranybarnára nem sül.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.