Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Kecskesajtos rizs

Megnézte: 2249
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 65 perc
Kategória: Köretek

Hozzávalók:

- 20 dkg hosszú szemû rizs
- 40 dkg kecskesajt
- 6 evõkanál snidling (apróra vágott)
- 2 dl tejszín
- vaj
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A rizst lobogó sós vízben 40 perc alatt megfõzzük, majd lecsöpögtetjük. A kecskesajtot szeletekre vágjuk. A kész rizst, a snidlinget és a tejszínt összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük, és vajjal kikent tûzálló tálba öntjük. A tetejére rakjuk a sajtszeleteket, 4 dkg vajat rámorzsolunk, és forró sütõben 5 perc alatt készre sütjük. Melegen tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.