Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Grillcsirke cseresznye pestoval

Megnézte: 3338
Fő számára:
Elkészítési idő: 90 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

1 grillcsirke

bors

A cseresznye pestohoz:
8 dkg paradicsom
1/3 gerezd fokhagyma
2 dkg reszelt parmezán
10 dkg magozott cseresznye
2 cl cseresznyelikőr
4 dkg fenyőmag
5 evőkanál extra szűz olívaolaj

A salátához:
20 dkg ananász
1 alma
3 szál zeller
2 dl majonéz
2 cl cherry

Elkészítés:

Mossuk meg a csirkét! Belül megsózzuk és megborsozzuk, kívülről csak sózzuk. Tegyük a szárnyait tarkóra, lábait pedig kulcsoljuk össze! 180 fokon megsütjük sütőben.

Pesto:
Minden összetevőt aprítógépben összezúzunk. Tegyük tálakba, a tálakat pedig a hűtőbe!

Hámozzuk meg, majd kockázzuk fel a salátához az almát és az ananászt!
Vágjuk 1 centis szeletekre a zellert, majd forrázzuk le 3 perc alatt szódabikarbónás vízben! Jeges vízben lehűtjük.

Az almát, a zellert és az ananászt összekeverjük, ezután elkeverjük a majonézzel és a cherryvel majd behűtjük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.