Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Sült csirkecomb kukoricamártással

Megnézte: 3303
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

4 db csirkecomb
1 doboz csemege kukorica
1 dl tejföl
1 ek. finomliszt
5 dkg vaj
1 db tyúkhúsleves-kocka
1 tk. fűszerpaprika
őrölt fehérbors

Elkészítés:

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk.

A kukorica levét tejföllel, liszttel, fél dl vízzel kikeverjük.

A húsok mindkét felét vajon kisütjük, majd sütőedénybe fektetjük.

A pecsenyelevet pirospaprikával hintjük és a kukoricalevet beleöntjük, majd mehet bele a leveskocka és a kukorica.

Átforralva kevergetjük és a csirkecombokra halmozzuk.

Lefedve sütjük 30 percet a sütőben, majd fedél nélkül kicsit megpirítjuk.

Ízlés szerinti körettel tálalhatjuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.