Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Fokhagymás csirkeszárnyak

Megnézte: 3427
Fő számára:
Elkészítési idő: 75 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

1 kg csirkeszárny

Páchoz:
1 kávéskanál mustár
1 kávéskanál bors
1 fej hagyma
2-3 evőkanál méz
2-3 kanál ételízesítő
1 kávéskanál pirospaprika
2-3 kanál citromlé
olaj

Elkészítés:

Keverjük sűrűre a páchoz való alapanyagokat.

Tisztítsuk meg a csirkét, majd alaposan forgassuk a pácba!
Hagyjuk fél napot állni!

Rakjuk tepsibe, fedjük le fóliával, majd süssük meg 40 perc alatt!

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.