Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Almaágyon sült mézes csirke

Megnézte: 3466
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

4 db csirkemellfilé
1 kg alma
6 evőkanál akácméz
mustár
bors

Elkészítés:

A felezett csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, mustárral kenjük.

A hámozott almát gerezdekre szeljük, magházát kivágva és tepsibe tesszük.

Kis vizet aláöntve, fólia alatt pároljuk.

Kis olajon kisütjük a húsok mindkét felét, utána mézzel csurgatva még egyszer átpirítjuk.

Kevés pecsenyelevet az almára locsolunk és a csirkemelleket az almaágyra tesszük.

Készre sütjük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.