Elkészítés:
A burgonyákat meghámozzuk, sós vízben megfõzzük, és kockákra vágjuk. 2 liter vizet 6 evõkanál kaporral és a borssal felforralunk, majd beletesszük a halat, a forrástól számítva 5 percig fõzzük, majd a halat kivesszük, és kihûtjük. A gyömbért, a hagymát és a répát meghámozzuk, és lereszeljük. A kétszersültet morzsává törjük. A hal bõrét és gerincét kiszedjük, húsát a burgonyával, a répával, 4 evõkanál morzsával, a maradék kaporral, a gyömbérrel, a kapribogyóval és a hagymával összedolgozzuk. A masszába keverjük a majonézt, a tojást, a mustárt, és kézzel 8 krokettet formálunk belõle. A maradék morzsában megforgatjuk a kroketteket, majd 2 órára hûtõbe tesszük. Végül az olajban és a vajban pirosra sütjük. Forrón tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.