Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Babos pulykaragu

Megnézte: 3481
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

1 kg pulyka felsőcombfilé
4 doboz vörösbab konzerv
4 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
4 szem paradicsom
2 db zöldpaprika
tejföl
olaj
Erős Pista
ételízesítő
fűszerpaprika
őrölt bors

Elkészítés:

A felaprított hagymákat olajon dinsztelem és felöntöm vízzel és sűrűbb alapot főzök.

Mehet bele az apróra vágott paprika, amit puhára párolok, a vizet szükség szerint pótolva.

Hozzáadom a kockázott pulykahúst és elfőzöm a leve nagy részét, ekkor belerakom a darabolt paradicsomot.

Ízesítve felforralom, majd puhára főzöm benne a húst.

A vörösbabot beleöntöm, annyi lével, hogy épp ellepje, és összeforralom.

Tejföllel, erős pistával tálalom.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.