Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Kakukkfüves édesburgonya

Megnézte: 2789
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Köretek

Hozzávalók:

- 35 dkg édesburgonya
- 25 dkg burgonya
- 15 dkg fehérrépa
- 15 dkg sárgarépa
- 2 csipet kakukkfû
- 1 kisebb gyömbér
- 2 evõkanál méz
- õrölt bors
- só
- rozscipó

Elkészítés:

A megtisztított zöldségeket vágjuk egycentis kockákra. Forrásban lévõ sós vízbe tegyünk egy csipet kakukkfüvet, és 6-7 percig fõzzük benne a felkockázott édesburgonyát, a burgonyát és a répákat. Amikor megpuhultak, szûrjük le, kevés forró olajban forgassuk át, majd borssal, kakukkfûvel, mézzel és reszelt gyömbérrel ízesítsük. Rozscipóban tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.