Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Csípős csirkeszárnyak

Megnézte: 3290
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

80 dkg csirkeszárny
25 dkg paradicsom
25 dkg színes paprika
2 gerezd fokhagyma
1 dl olaj
2 ek. ketchup
1 ek. szójaszósz
erős paprikakrém
1 tk. reszelt gyömbér
1 ek. vágott petrezselyem

Elkészítés:

A tisztított szárnyak végét levágom.

Az olajat, szójaszószt, erős paprikakrémet, gyömbért, ketchupot kikeverem, és ezzel pácolom a szárnyakat 1 napig.

A sózott húst tepsibe teszem, a páclevet vízzel hígítva aláöntöm, majd 200 fokon sütöm 30-35 percet.

Mikor szép pirosra sült, kiveszem a szárnyakat, és a pecsenyelevet serpenyőbe öntöm.

Ezen dinsztelem a szeletelt paprikát, majd a darabolt paradicsomot.

Áttört fokhagymával, sóval ízesítem, és nagy lángon megpirítom.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.