Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Szőlős-mandulás csirkemell

Megnézte: 3452
Fő számára: 4
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

60 dkg csirkemell
20 dkg szőlő
2 evőkanál olaj
2 dl tejszín
5 dkg pirított szeletelt mandula
2 tasak előfőzött barnarizs
1 mokkáskanál szárított majoránna

Elkészítés:

A rizst a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük.

A húst megtisztítjuk, sóval, majorannával és borssal ízesítjük.

A szőlőfürtöt leszemezzük, a gyümölcsöket kettévágjuk és kimagozzuk.

Az olajat felforrósítjuk és megsütjük benne a húst. Ezután hozzáadjuk a szőlőt, ráöntjük a tejszínt és kevés vizet. Összeforraljuk, a mandulával megszórjuk és a rizzsel tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.