Elkészítés:
A csirkemelleket kettévágjuk, majd szétnyitjuk éles késsel úgy, hogy 4 nagy szeletet kapjunk. Kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Mindegyikre ráterítünk, nagyságtól függően 1-2 szelet csirkemellsonkát, erre 2-3 csík piros kaliforniai paprikát, majd 2-3 levél bazsalikomot és kakukkfüvet. A csirkemelleket óvatosan feltekerjük, és fogpiszkálóval megtűzzük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és meglocsoljuk kevés olívaolajjal. 200 fokra előmelegített sütőben fehéredésig sütjük.
A salátához valókat egy nagy tálba rakjuk, és leöntjük az alábbi öntettel: az olívaolajat összekeverjük a borecettel, csipet sóval, barnacukorral és az apróra vágott zöldfűszerekkel.
Jól összeforgatjuk, és a kisült, felszeletelt csirkemelltekerccsel tálaljuk.
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.